POCA: 40 milioane de lei pentru proiecte din Axa 2 pentru creşterea transparenţei, eticii şi integrităţii în sistemul public

POCA: 40 milioane de lei pentru proiecte din Axa 2 pentru creşterea transparenţei, eticii şi integrităţii în sistemul public

Axa prioritară 2 a programului – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Obiectivul Specific 2.2: Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul autorităților și instituțiilor publice.

 

Cererea de proiecte nr. IP7/2017 – Sprijin pentru Secretariatul Tehnic al Strategiei Naționale Anticorupție și măsuri privind remedierea lacunelor legislative cu privire la consilierul de etică, protecția avertizorului în interes public și interdicțiile post-angajare

Solicitanți eligibili entități publice:

  • Ministerul Justiţiei,
  • Ministerul Dezvoltării Regionale,
  • Administrației Publice și Fondurilor Europene,
  • Agenția Națională a Funcționarilor Publici
  • Ministerul Finanțelor Publice.

Odată cu lansarea cererii de proiecte, este pus la dispoziția potențialilor beneficiari Ghidul solicitantului cu anexele aferente.

 

Proiectele care vor fi finanțate vor contribui la rezultate precum: 

  • aplicare unitară a normelor, mecanismelor și procedurilor în materie de etică și integritate în autoritățile și instituțiile publice.
  • grad crescut de implementare a măsurilor referitoare la prevenirea corupției și a indicatorilor de evaluare în autoritățile și instituțiile publice.
  • grad crescut de conștientizare a corupției atât în rândul cetățenilor, cât și al personalului din administrația publică.

Termenul limită de depunere a fișelor de proiect, în cadrul acestei cereri de proiecte, este 20 februarie 2017.

 

Pentru cererile de finanțare ce derivă din fișele de proiect agreate de AM POCA, termenul de depunere este 15 martie 2017.

 

Documentele apelului pot fi descarcate accesand LINK:

http://poca.ro/solicitare-finantare/cererea-de-proiecte-ip-72017

 

Sursa: POCA

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.