AM POCU: Noutati apeluri de proiecte

AM POCU: Noutati apeluri de proiecte

Noutati AM POCU

AM POCU: cereri de finanţare aprobate pentru apelul de proiecte POCU/18/4/1 „Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360 grade) în comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome – Regiuni mai puțin dezvoltate (O.S. 4.1)

 

AM POCU: cereri de finanţare aprobate pentru apelul de proiecte POCU/20/4/2 „ Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360) în comunitățile marginalizate (O.S. 4.2)”

 

AM POCU: cereri de finanţare aprobate pentru apelul de proiecte POCU/89/3/7 „Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană – Diaspora Start Up”

 

AM POCU: cereri de finanţare aprobate pentru apelurile de proiecte POCU/134/5/1 și POCU/137/5/1 „Reducerea numărului de comunități marginalizate (roma și non-roma) aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din orașe cu peste 20.000 locuitori, cu accent pe cele cu populație aparținând minorității roma, prin implementarea de măsuri/ operațiuni integrate în contextul mecanismului de DLRC”

 

AM POCU: cereri de finanţare aprobate pentru apelul de proiecte POCU/138/4/1 „Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360 grade) în comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome – Regiuni mai puțin dezvoltate (O.S. 4.1)”

 

AM POCU: cereri de finanţare aprobate pentru apelul de proiecte POCU/254/6/20/ „Curriculum Național pentru Învățământul Primar și Gimnazial”

 

AM POCU: cereri de finanţare aprobate pentru apelul de proiecte POCU/140/4/2 „Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360) în comunitățile marginalizate (O.S. 4.2)”

 

Sursa: www.fonduri-ue.ro

www.cifn.info

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.