Proiectul „INCREDEREA VINE DIN ACTIUNE!”. Oportunitati, potential si bariere pentru tinerii din judetele Bihor, Gorj si Salaj

Proiectul „INCREDEREA VINE DIN ACTIUNE!”. Oportunitati, potential si bariere pentru tinerii din judetele Bihor, Gorj si Salaj

In perioada 23/07/2017 – 1/11/2017 Asociatia  Iubire pentru Oameni Rovinari in parteneriat cu SC ANAIDA Agroturism SRL Oradea  si  DGASPC SALAJ implementeaza proiectul cu titlul:

INCREDEREA VINE DIN ACTIUNE!

Proiectul are ca obicetiv identificarea si dezvoltarea de competente antreprenoriale, dezvoltarea de parteneriate public – priate, in scopul constientizarii problematicii tinerilor .

Incadrul proiectului se desfasoara in aceasta perioada intr-o locatie din Baile Felix-Bihor programul nonformal de dezvoltare antreprenoriala si consiliere voationala la care participa tinerii aflati in dificultate din 3 judete: Bihor, Gorj, Salaj si specialisti din diverse domenii: social, medical, mediu de afaceri, reprezentanti ai institutiilor publice si ONG-uri.

De asemenea prin proiect se implementeaza sub mesajul  INDRAZNESTE SA VISEZI, campania de informare si constientizare privind rolul tinerilor in dezvoltarea comunitatii, intitulata tinerii de azi: oportunitati, potential si bariere.

Proiectul este finantat prin programul Concurs National de Proiecte – 2017, sub egida Ministerului Tineretului si Sportului.

Comunicat presa

Campania de informare si constientizare referitoare la oportunitatile, potentialul si barierele care stau in calea tinerilor poate fi consultata accesand LINK

 

Sursa: CIFN

 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.