Interreg IPA Romania-Serbia: Ghidul Solicitantului pentru cel de-al 2-lea apel de proiecte (consultare publica)

Interreg IPA Romania-Serbia: Ghidul Solicitantului pentru cel de-al 2-lea apel de proiecte (consultare publica)

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Serbia lanseaza in consultare publica, Ghidul Solicitantului aferent celui de-al doilea Apel de propuneri de proiecte din cadrul Programului.

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Serbia continua finantarea cooperarii transfrontaliere in zona de granita romano-sarba pentru perioada de programare 2014-2020, prin intermediul Instrumentului de Asistenta pentru Preaderare (IPA II), cu sprijinul Uniunii Europene si al guvernelor celor doua state.

Bugetul total al celui de-al doilea Apel de propuneri de proiecte va fi de aproximativ 20 milioane de euro. in perioada 2014-2020, vor putea fi finantate proiecte pe 4 axe prioritare, in domeniile:

  • promovarea ocuparii fortei de munca si a serviciilor pentru o crestere favorabila incluziunii
  • protectia mediului si managementului riscurilor
  • mobilitate si accesibilitate sustenabile
  • atractivitate pentru turism sustenabil

Aria eligibila a Programului este constituita din judetele Timis, Caras Severin si Mehedinti (din Romania) si districtele Severno Banatski, Srednje Banatski, Južno Banatski, Braničevski, Borski, Podunavski (din Republica Serbia).

Eventualele observatii si propuneri in vederea imbunatatirii Ghidului sunt asteptate, pana la data de 11 octombrie 2017, pe adresa de e-mail: ipacbc@brct-timisoara.ro.

Ghidul poate fi descarcat accesand LINK

170907_Applicant_Guide

 

Sursa: Fonduri-UE.ro

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.