POCA: S-a lansat cererea de proiecte nr. CP 11/2018, „Sprijinirea unor măsuri din SNA la nivelul autorităților și instituțiilor publice centrale”

POCA: S-a lansat cererea de proiecte nr. CP 11/2018, „Sprijinirea unor măsuri din SNA la nivelul autorităților și instituțiilor publice centrale”

ermenul limită de depunere al proiectelor: 22.10.2018, ora 17.00.

Obiectivul Specific: 2.2: Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul autorităților și instituțiilor publice.

Alocarea financiară totală a proiectului: 18.000.000,00 lei.

Valoare minimă eligibilă aferentă unui proiect: 500.000,00 lei

Valoare maximă eligibilă aferentă unui proiect: 6.000.000,00 lei.

Solicitanții eligibili:

  • Ministerul Sănătății, cu parteneri/asociați: Casa Națională de Asigurări de Sănătate, ONG-uri, Parteneri sociali;
  • Ministerul Educației Naționale, cu parteneri/asociați:  Instituții de învățământ superior acreditate și de cercetare, ONG-uri, Parteneri sociali;
  • Camera Deputaților – Serviciile Camerei Deputaților/Senatul României – Serviciile Senatului României, cu parteneri/asociați: Senatul României – Serviciile Senatului României/Camera Deputaților – Serviciile Camerei Deputaților, ONG-uri, Parteneri sociali.

Rezultatele așteptate prin proiect:

  • Aplicarea unitară a normelor, mecanismelor și procedurilor în materie de etică și integritate în autoritățile și instituțiile publice;
  • Grad crescut de implementare a măsurilor referitoare la prevenirea corupției și a indicatorilor de evaluare în autoritățile și instituțiile publice;
  • Îmbunătățirea cunoștințelor și a competențelor personalului din autoritățile și instituțiile publice în ceea ce privește prevenirea corupției.

Ghidul-solicitantului-CP11_2018

Sursa: POCA

www.cifn.info

www.openproconsult.ro

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.