POCU (consultare): Ghid „Educație de calitate în creșe la nivel national”

POCU (consultare): Ghid „Educație de calitate în creșe la nivel national”

Organismul Intermediar din cadrul Ministerului Educatiei Nationale publică în consultare

Ghidul Solicitantului Conditii Specifice ”Educație de calitate în creșe la nivel national”, Axa prioritară 6 – Educație și competențe, Obiectivele specifice

O.S.6.2. – Creșterea participării la învăţământul antepreșcolar și preșcolar, în special a grupurilor cu risc de părăsire timpurie a școlii, cu accent pe copiii aparținând minorității roma și a celor din mediul rural;

O.S.6.6. – Îmbunătățirea competențelor personalului didactic din învățământul preuniversitar în vederea promovării unor servicii educaţionale de calitate orientate pe nevoile elevilor și a unei școli incluzive.

Ghidul poate fi descarcat accesand LINK

 

Tipurile de activități eligibile care vor fi finanțate în contextul acestui apel de proiecte de tip noncompetitiv sunt în principal cele care vizează implementărea la nivel național a măsurilor destinate realizării unui cadru instituțional și de curriculum național obligatoriu pentru învățământul antepreșcolar, precum și formării profesionale unitare a personalului didactic din acest domeniu.

Vă rugăm să transmiteți observatiile dumneavoastră privind îmbunătățirea documentelor mai sus menţionate, la adresa de e-mail:

educatie@fonduri-ue.ro 

până la data de 25.09.2017.

 

Sursa: www.fonduri-ue.ro

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.