Premiu de 70.000 euro: Antreprenorii romani se pot inscrie la o competitie de idei de afaceri

Premiu de 70.000 euro: Antreprenorii romani se pot inscrie la o competitie de idei de afaceri

S-a dat startul inscrierilor la competiţia de idei de afaceri EU-Startups Summit, unde startup-urile au sansa de a obtine o finantare de 70.000 de euro. Competitia are loc intre 2-3 mai, in Barcelona, iar pe langa premiul in bani, antreprenorii au ocazia sa cunoasca potentiali investitori, fonduri de investitii, reprezentanti ale acceleratoarelor de startup-uri din toata lumea si business angels.

Antreprenorii trebuie sa pregateasca o prezentare de 3 minute, pe care o vor sustine in fata unui public de 1.200 de persoane (inclusiv sute de investitori, fondatori de startup-uri, jurnalisti si un juriu de experti). Termenul limita de inscriere este 25 februarie .

https://eustartups.typeform.com/to/yrCHsD

Startup-urile participante la competitia din cadrul EU-Startups Summit nu trebuie sa fie mai vechi de 2 ani si sa nu fi atras investitii mai mari de 500.000 de euro.

Evenimentul va avea loc intre 2 si 3 mai, intre orele 10 si 18, iar biletele costa 149 de euro pentru antreprenori, 295 de euro pentru investitori si 395 de euro pentru corporatii.

 

Sursa: Startup Cafe

www.cifn.info

www.openproconsult.ro

www.gabrielzaharia@gmail.com

office@cifn.info

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.