Programul SRL-D: S-a lansat a 2-a sesiune de depunere a planurilor de afaceri

Programul SRL-D: S-a lansat a 2-a sesiune de depunere a planurilor de afaceri

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri

In conformitate cu  art. 7, lit. c din Hotararea Guvernului nr. 96/2011 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 6/2011 pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii debutanti in afaceri, cu completarile si modificarile ulterioare.

Din data de 31.08.2016, ora 10.00 se va deschide o noua sesiune de inscrieri care va ramane activa pana in data de 14.09.2016, ora 20.00.

 

Numerele de inregistrare in Registrul Unic Electronic vor fi atribuite aplicantilor dupa inchiderea celei de-a 2-a sesiuni de inscriere.

Documentele de program a SRL-D pot fi consultate:

Pentru a beneficia de consultanta pentru depunerea proiectelor completati acest formular.

CEC Bank si Banca Transilvania au fost selectate de Ministerul Economiei pentru implementarea programului SRL-D.

In comparatie cu anul trecut, posibilitatea implementarii in parteneriat cu institutii de credit a programelor dedicate start-up-urilor si debutantilor in afaceri conduce la timpi suplimentari de efectuare a cheltuielilor de catre beneficiari, masura fiind totodata menita sa incurajeze creditarea intreprinderilor aflate la inceput de drum, spun reprezentantii ministerului.

O alta noutate fata de anii precedenti este posibilitatea acordata de institutiile de credit partenere de a oferi aplicantilor care solicita aceasta facilitate un credit-punte pentru componenta de fond nerambursabil si TVA, se arata intr-un comunicat al MECRMA.

Sursa: www.aippimm.ro

www.cifn.info

Oferta consultanta

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.