Start la aplicații pentru programul „Electrica pune România într-o altă lumină”

Start la aplicații pentru programul „Electrica pune România într-o altă lumină”

Electrica SA a lansat cea de-a doua ediţie a programului de granturi „Electrica pune România într-o altă lumină”. Este vorba de o competiţie naţională de proiecte prin care compania Electrica încurajează inițiativele sustenabile ale românilor care vor să își sprijine comunitatea pentru a se dezvolta.

Programul se desfășoară în perioada 21 august – 22 septembrie, iar valoarea totală a finanţărilor oferite de Electrica SA prin acest program este de 50.000 de euro.

Prin programul „Electrica pune România într-o altă lumină” vor fi finanțate inițiative din urmatoarele domenii: educație, servicii sociale și de sănătate, mediu, cultură şi sport. Atât persoanele fizice, cât și organizațiile neguvernamentale, instituțiile publice și de învăţâmant au oportunitatea să propună proiecte prin care pot solicita finanțare din partea Electrica de cel mult 10.000 euro.

Concursul de proiecte se va desfăşura în urmatoarele etape:

  1. Înscrierea online a propunerilor de proiect (21 august – 22 septembrie), prin completarea şi trimiterea unui formular standard, disponibil pe site-ul www.electrica.ro;
  2. Perioada de verificare a eligibilitatii  propunerilor de proiect inscrise (25 septembrie – 5 octombrie)
  3. Jurizarea propunerilor de proiecte eligibile (până pe 19 octombrie);
  4. Anunţarea câştigătorilor (25 octombrie) pe site-ul www.electrica.ro.

Daca aveţi întrebari, puteţi scrie la adresa csr@electrica.ro sau îi puteţi contacta la numărul de telefon 0212085567.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere, etapele programului, criteriile de eligibilitate, precum si criteriile de selectie ale proiectelor, găsiţi în pagina www.electrica.ro/csr/program_granturi

 

Sursa: Stiri ONG

www.cifn.info

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.