Programul TechSoup pentru ONG-uri!

Programul TechSoup pentru ONG-uri!

Cum poate un ONG sa se inscrie in program!

Daca reprezentanti o organizatie non-profit din Romania si inca nu v-ati inscris in programul TechSoup, o puteti face acum,

in cativa pasi simpli, accesand:

https://www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup

 

Dar iata descrierea programului!

 

Platforma globala TechSoup

Lansata in parteneriat cu Microsoft, noua platforma globala TechSoup ofera donatii de tehnologie pentru fiecare organizatie non-profit, indiferent unde se afla si in ce comunitate activeaza.

Pentru a avea acces la produse software si resurse de invatare despre tehnologie va puteti inscrie la inscrie pe www.techsoup.global

 

O platforma de tehnologie pentru toate organizatiile nonprofit

Indiferent unde se afla pe glob, prin TechSoup, orice organizatie non-profit poate accesa produse software si resursele de invatare de care are nevoie, pentru a-si atinge adevaratul potential.
In medie, in fiecare zi, aproape 700 de organizatii nonprofit isi construiesc un profil pe platforma globala TechSoup. Cel putin una dintre aceste organizatii este din Romania.

 

Programul TechSoup in Romania

Lansat in urma cu 5 ani, programul TechSoup este derulat in Romania in parteneriat cu Asociatia TechSoup Romania.
Orice organizatie non-profit se poate alatura programului TechSoup, gratuit, in cativa pasi simpli pe www.techsoup.ro.

In ultimii 5 ani, prin programul TechSoup, sectorul non-profit din Romania a facut economii de peste 3.000.0000 USD la achizitia de produse software licentiate. Peste 1500 de organizatii non-profit sunt inscrise deja in programul TechSoup si au acces la produse software si beneficiaza resurse de invatare menite sa le creasca capacitatea de a-si comunica cauza, de a atrage fonduri si de a-si mobiliza mai eficient comunitatea de sustinatori.

 

Despre Asociatia TechSoup Romania

Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Incurajam activ si sistematic adoptarea de catre organizatiile neguvernamentale a noilor tehnologii si servicii online. Construim si oferim gratuit resurse de invatare pentru toate ONG-urile din Romania, precum Scoala Digitala pentru ONG-uri sau Educatie Financiara pentru ONG-uri.

 

Sursa: www.techsoup.ro

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.